Epoxifogning i Stockholm

Vi hjälper dig med allt inom Epoxifogning i hela Stockholmsområdet.
Fogning i Stockholm ser över er bruksfogning i våtrum, simhallar, pooler, brunnar, fontäner, pooler, bassänger, badhus m.fl. Kontakta oss för en fri offert idag!

Epoxifogning

Epoxifogning är en process som innebär användning av epoxiharts för att foga samman eller täta olika material.

Bruksfogning

Om bruksfogen vittrar sönder är det viktigt att se över innan vattenskador sker. Hör av dig så gör vi en inspektion.

Renovera Fog

Renovering av gamla fogar till keramiska plattor, bad-anläggningar och industrigolv.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Allt inom Epoxi- & Bruksfogning i Stockholm Dags att se över Fogen? Kontakta Fogning i Stockholm!

  Vad är en epoxifogning?

  Epoxi är en termosetplast som består av två huvudkomponenter: en epoxidhartsharts och en härdare. När dessa två komponenter blandas skapas en kemisk reaktion som resulterar i en stark, tålig och hållbar fog.

  Hur används bruksfogning?

  Epoxifogning används i en mängd olika applikationer, inklusive inom byggindustrin för att foga samman betong, trä eller metall, inom tillverkningssektorn för att skapa kompositmaterial och även inom hemförbättringsprojekt för att limma eller reparera olika föremål. Det är populärt på grund av dess hållbarhet, starka vidhäftningsegenskaper och mångsidighet i olika användningsområden.

  Hur går det till när vi renoverar er epoxifog?

  Processen för epoxifogning innefattar vanligtvis följande steg:

  1. Förberedelse: Ytan eller materialen som ska fogas samman förbereds noggrant genom rengöring och ibland slipning för att säkerställa god vidhäftning.
  2. Blandning: Epoxiharts och härdare blandas i de angivna proportionerna enligt tillverkarens anvisningar. Det är viktigt att följa rätt blandningsförhållanden för att uppnå en optimal kemisk reaktion.
  3. Applicering: Blandningen appliceras på de ytor som ska fogas samman. Det kan göras genom pensling, sprutning eller hällning beroende på applikationen.
  4. Härdning: Efter appliceringen härdar epoxin och bildar en stark bindning. Härdningstiden kan variera beroende på typen av epoxi och omgivande förhållanden såsom temperatur och luftfuktighet.

  Kontakta Fogning i Stockholm!

  Hör av dig så kommer våra projektledare förbi och ser över er epoxifog!

  Kontakta oss idag! Om du har frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss för en fri offert

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Peter Lindqvist
   Projektledare

   Nummer: 08-557 69 630
   Mail: offert@fogning-stockholm.se

   Vanliga frågor Frågor från kunder kring fogning

   Vilken fogmassa bör jag välja vid kakelsättning?

   Då kakling i de flesta konstruktioner appliceras i kök, badrum eller duschrum där du har en högre luftfuktighet, så bör du alltid välja en mjukfog, även kallat silikonfog, då det har en högre härdning mot luftfuktighet. Denna fogmassa lämpar sig även bättre då den kan uppta rörelser mellan kaklet.

   Vad är en akrylfog?

   Akrylfog, även kallat latexfog, används framförallt för att förhindra luftläckage vid mindre fogar vid exempelvis fönster, dörrar, väggar och ventiler. Framförallt hantverkare som arbetar med fönsterrenovering använder denna fog vid renovering av fönsterkittning.

   Vad är en rörelsefog?

   En rörelsefog är en sorts mjukfog som används mellan ytor för att förhindra sprickor som kan uppkomma vid förflyttning. Det används framförallt som en komplementering och sprids ut över arbetsytan. Framförallt är det användbart vid kakelsättning som läggs ut på golv.

   Vad är en estetisk fog?

   En estetisk fog är till för att gömma och sammanföra glapp eller springor mellan två ytor. Vanligtvis finnar man estetiska fogar i utomhuspartier på fasaden, fönster eller vid porten. Det är även vanligt att dekorera trapphus med fogar som gör fastigheten trevligare.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Under 2019 totalrenoverade vi badrummet till våra villa i Sollentuna som blev ett större jobb än vi tänkt från början. Då tog vi kontakt med Fogning i Stockholm som gjorde ett fantastiskt jobb med att hos oss och skötte all kakelsättning. De höll sig inom budget, blev klara i god tid och städade upp efter sig.

   Elin J, Sollentuna

   Vi märkte att fogen i vår tegelfasad hade vittrat sönder på flera utsatte områden. Vi tror att fogarna var spruckna & fukt hade trängt in genom murverket. Då tog vi kontakt med Fogning i Stockholm som var mycket noggranna & även lyhörda för våra önskemål. Framförallt lyckades de med omfogningen ta tillvara på villans karaktär.

   Lasse P, Tureberg

   Vår bostadsrättsförening tog in Fogning i Stockholm då vårt trapphus och entré var i behov av en upprustning. Framförallt runtom betongtrappan hade det uppstått sprickor i kanten och fogen. De var väldigt enkla att kommunicera med och flexibla vid besök och skötte renoveringen utan några problem.

   Max O, Älvjsö

   Våra senaste Projekt Hos oss får du ett sammansvetsat team som hjälper dig renovera din fastighet i Stockholm

   Stockholmsberget

   Fogning och tätning i samband med nyproduktion av fastighetshuset "Stockholmsbergen" i Södertälje.

   Norra Tornen

   Installation av passivt brandskydd vid nybyggnation av bostadshus "Norra Tornen" beläget i Vasastan.

   Tingstorget

   Fogningsarbeten vid nyproducerade bostadsprojektet "Tingstorget" i Alby.

   Kontakta oss idag! Om du har frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss för en fri offert

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Peter Lindqvist
    Projektledare

    Nummer: 08-557 69 630
    Mail: offert@fogning-stockholm.se