Ljudtätning i Stockholm

Ljudtätning är en specialiserad typ av projekt där det kan vara lämpligt att ta in hjälp från experter med rätt kompetens och erfarenhet. Vår firmas hantverkare har lång erfarenhet av projektet på det här området, och hjälper dig gärna, oavsett om du representerar ett byggföretag eller en BRF, eller är platschef eller fastighetsägare. Hör av dig så hjälper vi dig!

Bullerdämpning

Vi fogar för att täta fastigheter för bullerdämpning. Kontakta vår fogningsfirma idag!

Ljudisolering

Slipper ljud genom väggarna i din lokal eller på ditt bygg- eller renoveringsprojekt?

Akustikfogning

Tätning för att dämpa akustik i fastigheter.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Tätning för Bullerdämpning i Stor-Stockholm Vår firma utgår från Stockholm, och hjälper gärna dig i området med omnejd, oavsett om du tar kontakt med oss i form av en BRF, en byggfirma, en fastighetsägare, eller en platschef.

Bra ljudtätning på många sätt

I många typer av lokaler är det viktigt att ljud inte läcker in eller ut, exempelvis i en lägenhet eller på ett kontor. Vi har kunskapen och är rutinerade inom de metoder som används för att uppnå bra resultat. Vi använder oss till exempel av fogmassa, polyetendukar och gummilister baserat efter de förutsättningar som finns för lokalen och de önskemål du har.

Få hjälp med hela projektet eller delar av det

Oavsett om du behöver hjälp med att få hela projektet utfört eller enbart några delar av det är vi rätt firma för dig. Vi planerar utefter dina behov och önskemål, och utför precis det som du behöver hjälp med. Vi har många hantverkare med bred kompetens i vårt kontaktnät, och kan därför även utföra sådant relaterat till el och VVS i de fall det behövs.

Kontakta oss idag! Om du har frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss för en fri offert

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Peter Lindqvist
Projektledare

Nummer: 08-557 69 630
Mail: offert@fogning-stockholm.se

Vanliga frågor Frågor kring passivt brandskydd

Hur fungerar en brandfog?

En brandfog är likt brandtätningsmassa till för att täta skarvar mellan brandceller. Det finns generellt två brandfogsmassor som används för olika material. Generellt används akrylfog i torra miljöer medan silikonfog används i fuktiga. Om det börjar brinna så kan fogen fördröja så att branden sprider sig.

Vad är en brandskyddsmålning?

Brandskyddsmålning är till för att motverka brand genom att skydda stål och träkonstruktioner. I bränder kan stål vika sig i höga temperaturer, men med brandskyddsfärg så stoppas denna process så att brandkåren hinner dit i tid. Hur mycket man målar beror på hur fastigheten är konstruerad. Vill ni veta mer om brandskyddsmålning eller brandtätning – läs gärna mer på vår andra hemsida om passivt brandskydd här.

Vad är en brandinklädnad?

Brandinklädnad är en så kallad brandisolering till fastigheter. Genom att klä in stål, tunnlar, betong eller träbalkar med brandskivor så kan du minimera skador på byggnadens bärverk. Dessa inklädningsskivor brukar vara skapade av stenull eller glasroc som har en högre värmeisolering.

Hur stoppar man brandspridning mellan våningsplan?

För att stoppa brandspridning mellan två bjälklag i byggnader så bör man installera brandtätning längds ventilation och kabelstråk. Framförallt vid kabel och rörgenomföringar finns det risk att branden tränger genom. Vid dessa utrymmen kan man då täta med brandtätningsmassa.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Under 2019 totalrenoverade vi badrummet till våra villa i Sollentuna som blev ett större jobb än vi tänkt från början. Då tog vi kontakt med Fogning i Stockholm som gjorde ett fantastiskt jobb med att hos oss och skötte all kakelsättning. De höll sig inom budget, blev klara i god tid och städade upp efter sig.

Elin J, Sollentuna

Vi märkte att fogen i vår tegelfasad hade vittrat sönder på flera utsatte områden. Vi tror att fogarna var spruckna & fukt hade trängt in genom murverket. Då tog vi kontakt med Fogning i Stockholm som var mycket noggranna & även lyhörda för våra önskemål. Framförallt lyckades de med omfogningen ta tillvara på villans karaktär.

Lasse P, Tureberg

Vår bostadsrättsförening tog in Fogning i Stockholm då vårt trapphus och entré var i behov av en upprustning. Framförallt runtom betongtrappan hade det uppstått sprickor i kanten och fogen. De var väldigt enkla att kommunicera med och flexibla vid besök och skötte renoveringen utan några problem.

Max O, Älvsjö

Våra senaste Projekt Hos oss får du ett sammansvetsat team som hjälper dig renovera din fastighet i Stockholm

Stockholmsberget

Fogning och tätning i samband med nyproduktion av fastighetshuset “Stockholmsbergen” i Södertälje.

Norra Tornen

Installation av passivt brandskydd vid nybyggnation av bostadshus “Norra Tornen” beläget i Vasastan.

Tingstorget

Fogningsarbeten vid nyproducerade bostadsprojektet “Tingstorget” i Alby.

Kontakta oss idag! Om du har frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss för en fri offert

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Peter Lindqvist
Projektledare

Nummer: 08-557 69 630
Mail: offert@fogning-stockholm.se

Call Now Button08-557 69 630