Fasadrenovering- & Fogning i Stockholm

Söker ni hjälp med renovering eller fogning av eran fasad? Vi är en lokal firma som specialiserar oss på allt inom fasadrenovering till fastighetsägare, bostadsrättssföreningar, privatpersoner och företag. Hör av dig till oss om du behöver hjälp med fasadfogning, fogsläpp på tegel, mjukfogning, prefabfogning, tätningsarbeten, ljudtätning, & fasadrenovering. Vi erbjuder givetvis en kostnadsfri offert!

Omfogning Fasad

Fasadfogning vid sten, betong- & tegelfasader! Kontakta oss idag för en fri offert!

Fasadfogning

Behöver ni hjälp med fasadfogning? Vi arbetar med alla slags hus, villor & fastigheter.

Renovera Tegelfasad

Våra murare är specialister inom allt som har att göra med renovering av tegelfasader!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Fogrenovering i hela Stockholm Fasadfogning till tegel, plåt & betongelement

Privatperson

Vår firma innehar goda kunskaper när det kommer till privatpersoner och frågor de kan ha kring ROT-avdraget eller andra funderingar kring renoveringen. Tveka inte på att kontakta oss då våra erfarna projektledare gärna assisterar er.

Bostadsrättförening

Fogning i Stockholm är en totalentreprenör som hjälper bostadsrättsföreningar med större & mindre renoveringar. Våra medarbetare strävar efter hög service så att kunden känner sig så trygg som möjligt. Kontakta oss för en fri offert så kan vi se över hur vi kan hjälpa eran BRF.

Fastighetsägare

Företaget har bred erfarenhet av att hjälpa fastighetsägare och är beredda att ta oss an uppdrag oavsett storleken på fastigheten. Vi strävar efter att erbjuda skräddarsydda lösningar så att ni som kund känner er så omhändertagna som möjligt.

Välj en trygg fogningsentreprenör från Stockholm 20 års erfarenhet inom fogbranschen

Nöjd-kund-garanti

Våra kunder är alltid vår första prioritet och därför slutförs varje uppdrag endast när vi vet att ni kommer vara nöjda med vårt arbete.

Miljövänligt fogningsföretag

Fogning i Stockholm arbetar med de ledande miljövänliga materialtillverkarna i branschen och använder CE-märkta, EU-typgodkända & svanenmärkta miljöprodukter.

Rätt priser

Företaget jobbar alltid för att våra kunder ska känna sig trygga vid valet hantverkare och därför ser vi till att säkerställa bra priser i varje projekt.

Kontakta oss idag! Om du har frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss för en fri offert

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Peter Lindqvist
Projektledare

Nummer: 08-557 69 630
Mail: offert@fogning-stockholm.se

Fasadfogning i Stor-Stockholm Kvalitetssäkrade fogkonstruktioner vid nybyggnation & ROT-uppdrag

Fogning i betongelement, tegel & stenfasader

Fogning i Stockholm är en väletablerad fogningsentreprenör som hjälper företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar med alla vanligt förekommande fasadfogar inom nyproduktion, renovering och ombyggnation. Bland våra tjänster arbetar vi bl.a. med prefabfogning, estetisk fogning, tätningsarbeten, ljudtätning och fasadrenovering. (För renovering av fasader läs gärna mer här)

Specialister inom prefabfogning & betongelement

En av våra specialiteter är renovering och nyläggning av fogar till prefabricerade betongelement. “Prefab” är det vill säga byggdelar som är färdig-producerade i fabriker och leveras direkt till arbetsplatsen. Dessa betongelement utsätts för flera påfrestningar så som frostangrep, utvigningar och rörelser. För att motverka detta och skydda fastigheten så applicerar man mjukfogar som minskar risken för skador.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Under 2019 totalrenoverade vi badrummet till våra villa i Sollentuna som blev ett större jobb än vi tänkt från början. Då tog vi kontakt med Fogning i Stockholm som gjorde ett fantastiskt jobb med att hos oss och skötte all kakelsättning. De höll sig inom budget, blev klara i god tid och städade upp efter sig.

Elin J, Sollentuna

Vi märkte att fogen i vår tegelfasad hade vittrat sönder på flera utsatte områden. Vi tror att fogarna var spruckna & fukt hade trängt in genom murverket. Då tog vi kontakt med Fogning i Stockholm som var mycket noggranna & även lyhörda för våra önskemål. Framförallt lyckades de med omfogningen ta tillvara på villans karaktär.

Lasse P, Tureberg

Vår bostadsrättsförening tog in Fogning i Stockholm då vårt trapphus och entré var i behov av en upprustning. Framförallt runtom betongtrappan hade det uppstått sprickor i kanten och fogen. De var väldigt enkla att kommunicera med och flexibla vid besök och skötte renoveringen utan några problem.

Max O, Älvsjö

Våra senaste Projekt Hos Fogning i Stockholm möter du ett sammansvetsat team som hjälper dig renovera din fastighet

Stockholmsberget

Fogning och tätning i samband med nyproduktion av fastighetshuset “Stockholmsberget” i Södertälje.

Norra Tornen

Installation av passivt brandskydd vid nybyggnation av bostadshus “Norra Tornen” beläget i Vasastan.

Tingstorget

Fogningsarbeten vid nyproducerade bostadsprojektet “Tingstorget” i Alby.

Kontakta oss idag! Om du har frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss för en fri offert

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Peter Lindqvist
Projektledare

Nummer: 08-557 69 630
Mail: offert@fogning-stockholm.se

Call Now Button08-557 69 630