Fasadrenovering- & Fogning i Stockholm

Söker ni hjälp med renovering eller fogning av eran fasad? Vi är en lokal firma som specialiserar oss på allt inom fasadrenovering till fastighetsägare, bostadsrättssföreningar, privatpersoner och företag. Hör av dig till oss om du behöver hjälp med fasadfogning, fogsläpp på tegel, mjukfogning, prefabfogning, tätningsarbeten, ljudtätning, & fasadrenovering. Vi erbjuder givetvis en kostnadsfri offert!

Omfogning Fasad

Fasadfogning vid sten, betong- & tegelfasader! Kontakta oss idag för en fri offert!

Fasadfogning

Behöver ni hjälp med fasadfogning? Vi arbetar med alla slags hus, villor & fastigheter.

Renovera Tegelfasad

Våra murare är specialister inom allt som har att göra med renovering av tegelfasader!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Fogrenovering i hela Stockholm Fasadfogning till tegel, plåt & betongelement

  Privatperson

  Vår firma innehar goda kunskaper när det kommer till privatpersoner och frågor de kan ha kring ROT-avdraget eller andra funderingar kring renoveringen. Tveka inte på att kontakta oss då våra erfarna projektledare gärna assisterar er.

  Bostadsrättförening

  Fogning i Stockholm är en totalentreprenör som hjälper bostadsrättsföreningar med större & mindre renoveringar. Våra medarbetare strävar efter hög service så att kunden känner sig så trygg som möjligt. Kontakta oss för en fri offert så kan vi se över hur vi kan hjälpa eran BRF.

  Fastighetsägare

  Företaget har bred erfarenhet av att hjälpa fastighetsägare och är beredda att ta oss an uppdrag oavsett storleken på fastigheten. Vi strävar efter att erbjuda skräddarsydda lösningar så att ni som kund känner er så omhändertagna som möjligt.

  Välj en trygg fogningsentreprenör från Stockholm 20 års erfarenhet inom fogbranschen

  Nöjd-kund-garanti

  Våra kunder är alltid vår första prioritet och därför slutförs varje uppdrag endast när vi vet att ni kommer vara nöjda med vårt arbete.

  Miljövänligt fogningsföretag

  Fogning i Stockholm arbetar med de ledande miljövänliga materialtillverkarna i branschen och använder CE-märkta, EU-typgodkända & svanenmärkta miljöprodukter.

  Rätt priser

  Företaget jobbar alltid för att våra kunder ska känna sig trygga vid valet hantverkare och därför ser vi till att säkerställa bra priser i varje projekt.

  Kontakta oss idag! Om du har frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss för en fri offert

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Peter Lindqvist
   Projektledare

   Nummer: 08-557 69 630
   Mail: offert@fogning-stockholm.se

   Fasadfogning i Stor-Stockholm Kvalitetssäkrade fogkonstruktioner vid nybyggnation & ROT-uppdrag

   Fogning i betongelement, tegel & stenfasader

   Fogning i Stockholm är en väletablerad fogningsentreprenör som hjälper företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar med alla vanligt förekommande fasadfogar inom nyproduktion, renovering och ombyggnation. Bland våra tjänster arbetar vi bl.a. med prefabfogning, estetisk fogning, tätningsarbeten, ljudtätning och fasadrenovering. (För renovering av fasader läs gärna mer här)

   Specialister inom prefabfogning & betongelement

   En av våra specialiteter är renovering och nyläggning av fogar till prefabricerade betongelement. “Prefab” är det vill säga byggdelar som är färdig-producerade i fabriker och leveras direkt till arbetsplatsen. Dessa betongelement utsätts för flera påfrestningar så som frostangrep, utvigningar och rörelser. För att motverka detta och skydda fastigheten så applicerar man mjukfogar som minskar risken för skador.

   Vanliga frågor De vanligaste frågorna om fogning

   Vad är en fogmassa?

   Fogmassan är materialet som fyller upp en skarv mellan två ytor exempelvis vid kakelsättning. Det finns idag väldigt många olika varianter av fogmassor men generellt talar man om latex och elastiska fogar som är silikon, polyuretan eller SMP-baserade.

   Vilken fogmassa bör jag välja för betongfasader?

   Vid renovering putsade fasader, prefabricerade fasader & betongfasader så använder man framförallt elastiska fogmassor som är lämpliga för konstruktioner i rörelse eller anslutning. De har även en hög fukthärdning som lämpar sig för byggnationer utomhus.

   Vilken fogmassa passar bäst för våtrum?

   I våtrum så som kök, badrum eller duschrum har du en högre luftfuktighet. Då bör man välja en mjukfog eller även kallat silikoner som har en högre härdning och kan stå emot luftfuktigheten. Denna fogmassa lämpar sig även bättre då den kan uppta rörelser mellan kaklet.

   Vad är en latexfog?

   Latexfog, även kallat akrylfog, används framförallt för att förhindra luftläckage vid fönster, dörrar, väggar och ventiler. Framförallt hantverkare som arbetar med fönsterrenovering använder denna fog vid renovering av fönsterkittning.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Under 2019 totalrenoverade vi badrummet till våra villa i Sollentuna som blev ett större jobb än vi tänkt från början. Då tog vi kontakt med Fogning i Stockholm som gjorde ett fantastiskt jobb med att hos oss och skötte all kakelsättning. De höll sig inom budget, blev klara i god tid och städade upp efter sig.

   Elin J, Sollentuna

   Vi märkte att fogen i vår tegelfasad hade vittrat sönder på flera utsatte områden. Vi tror att fogarna var spruckna & fukt hade trängt in genom murverket. Då tog vi kontakt med Fogning i Stockholm som var mycket noggranna & även lyhörda för våra önskemål. Framförallt lyckades de med omfogningen ta tillvara på villans karaktär.

   Lasse P, Tureberg

   Vår bostadsrättsförening tog in Fogning i Stockholm då vårt trapphus och entré var i behov av en upprustning. Framförallt runtom betongtrappan hade det uppstått sprickor i kanten och fogen. De var väldigt enkla att kommunicera med och flexibla vid besök och skötte renoveringen utan några problem.

   Max O, Älvjsö

   Våra senaste Projekt Hos oss får du ett sammansvetsat team som hjälper dig renovera din fastighet i Stockholm

   Stockholmsberget

   Fogning och tätning i samband med nyproduktion av fastighetshuset "Stockholmsbergen" i Södertälje.

   Norra Tornen

   Installation av passivt brandskydd vid nybyggnation av bostadshus "Norra Tornen" beläget i Vasastan.

   Tingstorget

   Fogningsarbeten vid nyproducerade bostadsprojektet "Tingstorget" i Alby.

   Kontakta oss idag! Om du har frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss för en fri offert

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Peter Lindqvist
    Projektledare

    Nummer: 08-557 69 630
    Mail: offert@fogning-stockholm.se