Fogningsfirma i Stockholm

Vi hjälper dig med allt inom fogning i hela Stockholmsområdet.
Hör av dig till oss om du behöver hjälp med
fasadfogning, mjukfogning & prefabfogning.

Fasadfogning

Fogning av fasad vid nybyggnation & omfogning

Rörelsefogar

Mjukfogning vid kakelsättning av badrum, kök & våtrum

Brandfogning

Passivt brandskydd & brandklassade anslutningsfogar

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Om vårt fogningsföretag Fogarbeten av fasad, kök & badrum i Stor-Stockholm

Komplett fogningsfirma från Stockholm

Välkommen till Fogning i Stockholm. Vi är väletablerad fogningsföretag som hjälper företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar med alla vanligt förekommande byggarbeten inom fasadfogning. Vi åtar oss gärna helhetsåtaganden som totalentreprenör vid både större och mindre renoveringar.

Välj en trygg samarbetspartner vid nästa byggprojekt

  • Vi är medlemmar i Byggnads förbund & Svenska Fogbranschens Riksförbund (SFR).
  • Vi arbetar alltid efter de senaste riktlinjerna och rekommendationerna inom fogbranschen.
  • Vår utbildade personal använder alltid moderna maskiner, tekniker och arbetsmetoder.
  • Vi efterlämnar alltid egenkontroller efter varje utfört arbete.

Kontakta oss för en fri offert med snabb återkoppling

Ni är varmt välkomna att kontakta Fogning i Stockholm för en kostnadsfri offert, så återkommer vi så snarast vi kan.

Våra fogningstjänster Vi utför alla typer av fogning i Stor-Stockholm

Fogning av fasad

Fogning i Stockholm har bred erfarenhet inom omfogning av fasader vid sten, betong- & tegelfasader i Stor-Stockholm. Företaget tar även hänsyn till estetisk fogning och gör vårt bästa att återställa fastigheters karaktär.

Kakelfogning

Företaget är specialister inom kakelfogning vid kakelsättning av våtrum, badrum och kök. Framförallt vid mjuk- & rörelsefogar som förhindrar vattenskador vid golv, tak & väggvinklar.

Prefabfogning

Fogning i Stockholm bygger, renoverar och utvecklar nya metoder inom omfogning i Stockholm. Vi arbetar bl.a. med bjälklag, trappor, väggelement, takstommar och grunder.

Kontakta oss idag! Om du har frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss för en fri offert

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Peter Lindqvist
Projektledare

Nummer: 08-557 69 630
Mail: offert@fogning-stockholm.se

Vanliga frågor Frågor från kunder kring fogning

Vad är prefab?

Prefabricerade betongelement, även kallat prefab, är byggdelar som är färdig-producerade i fabriker och leveras direkt till arbetsplatsen. Dessa element har med tiden bidragit till en utveckling inom bättre fogmassor som idag konkurrerar ut de gamla. Framförallt äldre byggnader har problem ytterväggsfogar som bör bytas ut med moderna fukttåliga fogar.

Vilken fogmassa bör jag välja till badrum?

I våtrum så som kök, badrum eller duschrum har du en högre luftfuktighet. Då bör man välja en mjukfog eller även kallat silikoner som har en högre härdning och kan stå emot luftfuktigheten. Denna fogmassa lämpar sig även bättre då den kan uppta rörelser mellan kaklet.

Finns det PCB i fogmassor?

En vanlig fråga vi får på hemsidan är om det är möjligt att finna PCB i golv- & fogmassor. PCB används under 1950- och 60-talet som en mjukgörare vid elastiska fogmassor vilket sedan ersattes med andra ämnen under 1970-talet. Därför går det att finns PCB i byggnader som byggdes under denna period.

Vad är en brandfog?

Brandfogar hör till det vi idag kallar passivt brandskydd som även räknar in brandskyddsmålning, brandtätning, rörkragar och fogskum. Dess primära uppgift är att stoppa spridande brand i byggnaden så att människor kan utrymme och att brandkåren hinner dit i tid. Mer specifikt angående brandfogar så är dess syfte att täta mellan olika brandceller i konstruktionen.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Under 2019 totalrenoverade vi badrummet till våra villa i Sollentuna som blev ett större jobb än vi tänkt från början. Då tog vi kontakt med Fogning i Stockholm som gjorde ett fantastiskt jobb med att hos oss och skötte all kakelsättning. De höll sig inom budget, blev klara i god tid och städade upp efter sig.

Elin J, Sollentuna

Vi märkte att fogen i vår tegelfasad hade vittrat sönder på flera utsatte områden. Vi tror att fogarna var spruckna & fukt hade trängt in genom murverket. Då tog vi kontakt med Fogning i Stockholm som var mycket noggranna & även lyhörda för våra önskemål. Framförallt lyckades de med omfogningen ta tillvara på villans karaktär.

Lasse P, Tureberg

Vår bostadsrättsförening tog in Fogning i Stockholm då vårt trapphus och entré var i behov av en upprustning. Framförallt runtom betongtrappan hade det uppstått sprickor i kanten och fogen. De var väldigt enkla att kommunicera med och flexibla vid besök och skötte renoveringen utan några problem.

Max O, Älvsjö

Målgrupper Vi hjälper BRF:er, fastighetsägare, privatpersoner och fastighetsskötare i hela Stor-Stockholm

Bostadsrättförening

Fogning i Stockholm vänder sig mot BRF:er i Stor-Stockholm. Företaget är en totalentreprenör och tar gärna hand om hela projektet från start till mål. Våra medarbetare strävar efter hög service så att kunden känner sig så trygg som möjligt. Kontakta oss för en fri offert så kan vi se över hur vi kan hjälpa eran BRF.

Företag

Efter många år i byggbranschen har vi etablerat goda relationer till både kunder och samarbetspartners i Stockholm. Vi är alltid intresserade av nya samarbeten för att utöka vårt nätverk av underentreprenörer. Kontakta oss gärna om ni är intresserade.

Fastighetsägare

Fogning i Stockholm har bred erfarenhet av att hjälpa fastighetsägare och är beredda att ta oss an uppdrag oavsett storleken på fastigheten eller projektet. Företaget strävar efter att erbjuda skräddarsydda lösningar så att ni som kund känner er så trygga och omhändertagna som möjligt.

Privatperson

Är ni privatperson och ska renovera? Fogning i Stockholm hjälper privatkunder med frågor de kan ha kring ROT-avdraget eller andra funderingar kring byggnationer. Tveka inte på att kontakta oss då våra erfarna projektledare gärna assisterar er.

Våra senaste Projekt Hos oss får du ett sammansvetsat team som hjälper dig renovera din fastighet i Stockholm

Stockholmsberget

Fogning och tätning i samband med nyproduktion av fastighetshuset “Stockholmsbergen” i Södertälje.

Norra Tornen

Installation av passivt brandskydd vid nybyggnation av bostadshus “Norra Tornen” beläget i Vasastan.

Tingstorget

Fogningsarbeten vid nyproducerade bostadsprojektet “Tingstorget” i Alby.

Kontakta oss idag! Om du har frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss för en fri offert

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Peter Lindqvist
Projektledare

Nummer: 08-557 69 630
Mail: offert@fogning-stockholm.se

Call Now Button08-557 69 630